Start judoseizoen

Kleuters: zaterdag 3 juli
Groep 1 en 2: zondag 4 juli
– Groep 3: woensdag 7 juli
Voor groep 3 geldt tussen 7 juli en 4 augustus een vakantieregeling, waarbij competitie judoka’s 2x per week trainen op donderdag en vrijdag, en niet-competitie judoka’s 1x per week aansluiten op vrijdag

Start seizoen 2020-2021

– Kleuters: zaterdag 4 september
– Groep 1: woensdag 1 september
– Groep 2: woensdag 11 augustus
– Groep 3: woensdag 4 augustus

Nieuwe leden / initiaties

Vanaf september kunnen terug nieuwe leden starten. Kleuters zijn welkom vanaf de tweede kleuterklas. Vanaf het eerste leerjaar sluit je aan bij groep 1, en vanaf het derde leerjaar bij groep 2. Ook volwassenen zijn welkom; zij sluiten aan bij groep 3.

Wie wil kan vrijblijvend komen proeven van de judo met een reeks gratis, vrijblijvende initiaties. Hiervoor kan je gewoon langskomen op de trainingen van jouw groep; we schrijven ter plaatse in voor de proeflessen.

Klik hier voor extra informatie en trainingsuren per groep.

De uitbreiding/vernieuwing is af!

Klik hier om de meest recente corona maatregelen en trainingsuren.

Vanmorgen was het eindelijk zover: de kleuters konden in primeur onze uitgebreide en vernieuwde tatami uittesten!

De uitbreiding kwam er na een mooie samenwerking met gemeente Ardooie. Zij verzorgden de ruwbouw en elektriciteitswerken van de uitbouw. Daarna zorgden wij als club voor de uitbreiding van de ondervloer en spiksplinternieuwe matten voor de hele tatami (maar liefst 240m2!).

Wat zaterdag 3/10 begon met het plaatsen van een houten scheidingswand om onze trainingen zoveel mogelijk te kunnen laten doorgaan tijdens de werken, werd deze week met man en macht afgewerkt tussen twee trainingsdagen door met de levering en plaatsing van de nieuwe matten. En – zo vonden ook onze jongste judoka’s – het resultaat mag er zijn! Onze oprechte dank aan alle sponsors, helpers en judoka’s die dit mee waar hebben helpen maken.

Sportieve groeten,

Nog even vaarwel zeggen tegen de ‘oude’ tatami…
De houten wand staat er; de ruwbouw kan beginnen!
De werken schieten goed op
Daar zijn ze dan: de langverwachte nieuwe matten!
En onze jongste judoka’s mochten ze als eerste uittesten