Zaterdag 05/11/2022: BK Senioren: Tielt (BE)

Lieselot heeft zich tijdens de voorbije Vlaamse kampioenschappen weten te kwalificeren voor het Belgisch kampioenschap +21jaar. Daar zal ze spijtig genoeg niet kunnen meevechten voor een medaille gezien ze ernstige blessure opliep op het Vlaams Kampioenschap. Dit is een bittere pil voor Lieselot gezien ze gebrand was op een mooie prestatie. Sinds de recente overgang naar Ardooie, traint ze wekelijks samen met competitiejudoka’s van de club. Dit voedde haar motivatie om opnieuw doorgedreven te trainen en deel te nemen aan wedstrijden. Voorheen had Lieselot reeds heel wat ervaring en mooie prestaties op internationaal niveau. De rentree op de wedstrijdmat en de samenwerking met de coach, motiveerde haar om met ambitie deel te nemen aan de kampioenschappen. Ondanks wat gebrek aan wedstrijdritme en aanwezige stress, vocht Lieselot zich naar een mooie bronzen medaille. Deze medaille zal ze jammer genoeg niet kunnen verdedigen op het BK…. Na een periode van rust, lijkt Lieselot vastberaden om opnieuw op de mat te staan, haar judo naar een hoger niveau te tillen, en te werken naar een volgend doel.

Verslag: Joeri Vermeersch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.