Zaterdag 27/11/21 en Zondag 28/11/21: Harnes (FR) : Uitslagen U14 en U17

Deelnemers:
Dames:
U1
4:
Caithlin Werlop (-44kg)
Heren:
U14: 
Sverre De Witte (-38kg)
Nathan Vermeersch (-46kg)
Jochim Priem (-46kg)
Jasper Callewaert (-46kg)
Victor Tourlousse (-38kg)
Ewan Deprez (-34kg)

Dames:
U1
7:
Flore Wulleman (-63kg)
Heren:
U17: 
Quinten Declercq (-60kg)

Coach: Joeri Vermeersch

Verslag: Joeri Vermeersch

“Midden in Corona tijden voelt het toch wat vreemd om een druk bezet internationaal tornooi te doen. Maar het was vooral goed dat het tornooi in Harnes kon doorgaan en ook deze editie was van heel hoog niveau.De meeste judoka’s betaalden leergeld op dit niveau. Ze hebben dan ook geleerd dat hard trainen rendeert, want de progressie van de voorbije maanden was zichtbaar op de mat. De komende tijd dienen we keihard blijven werken om verder progressie te maken en sterker te staan op het volgende tornooi. Bij de U15 vochten Caithlin, Ewan, Victor, Jasper Nathan en Jochim verdienstelijk en toonden de voorbije tijd goed gewerkt te hebben. Sverre, die sterk bezig is dit seizoen, bevestigde zijn vorm en behaalde dan ook een hele mooie bronzen medaille.Bij de U18 botste Quinten in een categorie met 75 deelnemers op een zware tegenstander in de eerste ronde. Quinten vocht helemaal niet slecht en toonde enkele mooie aanvallen. Hij slaagde er niet in te winnen en had ook geen recht op herkansingen. Flore had ook meteen een zware tegenstander, maar had na een verlieswedstrijd recht op herkansingen. Daarin vocht ze zich met mooi judo naar een verdienstelijke 7e Plaats. Het was een weekend (met mondmasker) genieten van topjudo en zien hoe we gegroeid zijn, maar nog veel werk hebben. Proficiat aan FLore en Sverre en op naar een volgend tornooi!! “
Joeri

Uitslagen:

U14:
Caithlin: /
Sverre: BRONS
Nathan: /
Johim: /
Victor: /
Ewan: /
Jasper: /

U17:
Flore: 7e
Quinten: /

____________________________________________________________
Podium:

Sverre: BRONS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.