Zondag 7/11/21: Breda (NL) Uitslagen

Deelnemers:
U10: Alessandro Vermeersch
U12: Alec Vandenberghe en Manon Priem
U15: Caithlin Warlop, Jochim Priem en Sverre De Witte

Coach: Joeri Vermeersch

Verslag: Joeri Vermeersch:

“Breda is een zeer degelijk tornooi waar we ook wel met enige ambitie naartoe gaan. Het was ook een tornooi met vele gezichten. Iedereen deed echt zijn best, maar niet iedereen slaagde erin om zijn/haar beste judo te brengen. Het was een tornooi waarop we weeral veel geleerd hebben,  dat we meenemen naar de volgende trainingen. Vertrouwen in eigen mogelijkheden, blijven werken aan bepaalde zaken die in evolutie zijn, mooi judo!!, ‘Goed gedaan…zijn zaken die passen bij dit tornooi. Het was ook een dag met enkele goeie prestaties die energie geven om verder te trainen…Proficiat aan alle deelnemers die aan de slag zullen gaan met de feedback. Op naar het volgende tornooi”

Joeri

Uitslagen:
U10:
Alessandro: GOUD
U12:
Manon: /
Alec: 5e
U15
Caithlin: /
Jochim: /
Sverre: BRONS

___________________________________________
Podia:

Alessandro: GOUD
Sverre: BRONS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.