Zaterdag 13/11/21 en Zondag 14/11/21: Nevele (BE): Vlaams Kampioenschap (VK): U15 U18

Deelnemers:
Dames:
U1
5: Aicha Deschepper (-52kg)
Heren:
U15: 
Sverre De Witte (-38kg)

Dames:
U18
:
Sara Ver Eecke (-57kg)
Lore Verhegge (-70kg)
Flore Wulleman(-63kg)
Lotte Callewaert (-63kg)
Heren:
U18: 
Quinten Declercq (-60kg)
Edward Genoe (-50kg)
Ibrahim Jachichanov (-55kg)
Achiel D’Hooghe (-73kg)

Coaches: Joeri Vermeersch & Paul De Deygere

Verslag: Joeri Vermeersch
“Vlaamse Kampioenschappen…een weekendje vol spanning, een weekendje keihard knokken, een weekendje waar vreugde en teleurstelling heel dicht bij elkaar liggen, en elkaar ook opvolgen als een rollercoaster. Een editie met beperkt publiek door corona, die toch wat vreemd blijft aanvoelen.Met zes medailles hebben we wederom bewezen dat we een topclub zijn. De inzet was goed, iedereen toonde dat ze hun plaats verdienden op de Vlaamse kampioenschappen. Ik zag heel wat progressie, maar ik zag ook hoe niet iedereen top was.Onze U15 judoka’s (Sverre en Aicha) toonden zich zeer sterk en domineerden ook hun categorie met heel mooi judo. Beiden bewezen dat ze de voorbije periode heel wat progressie gemaakt hebben.Bij de U18 bewezen Lotte en Achiel met degelijk judo hun progressie van de voorbije jaren, maar konden net geen podium halen. Lore (in een nieuwe categorie) en Edward (als eerstejaar) konden jammer genoeg niet meestrijden voor medailles, maar hebben in februari al een nieuwe kans.Sara, Flore, Quinten en Ibrahim konden niet hun beste judo naar boven halen, maar slaagden er wel in, dankzij hun heel degelijke basis, zich naar een podiumplaats te knokken.We mogen trots zijn op de judoka’s van Ardooie die allemaal toppers zijn!!! We hebben nu drie weken om keihard te werken om op ons best te zijn op het Belgisch kampioenschap. Proficiat allemaal met jullie prestatie en medailles!!”
Joeri

Uitslagen:

U15:
Aicha: GOUD (VK)
Sverre: GOUD (VK)

U18:
Sara: BRONS
Lore: /
Flore: BRONS
Lotte: 5e
Quinten: BRONS
Edward: 7e
Ibrahim: ZILVER (Vice VK)
Achiel: 7e

____________________________________________________________
Podia:

Sara BRONS
Ibrahim ZILVER (Vice VK)
Quinten BRONS
Aicha GOUD (VK)
Flore BRONS
Sverre GOUD (VK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.