Wafelverkoop 2021

Beste judoka’s, ouders en sympathisanten, 

Sinds maart 2020 slaat de coronacrisis overal ongenadig toe. Ook onze club wordt niet gespaard in de gevolgen van deze pandemie. Wij blijven het onderste uit de kan halen om zoveel als mogelijk judo te kunnen aanbieden op een veilige manier. Een grote groep onder jullie kan tijdelijk in aangepaste vorm trainen. Er is echter ook een grote groep judoka’s waarvoor dit al een hele tijd verboden is. Als club, die verbondenheid zeer belangrijk vindt, is dit een zeer moeilijk gegeven. Het doet pijn om te zien hoe we elkaars contact verliezen en vriendschappen dreigen te verwateren. 

Daarom willen wij als bestuur nu al vooruitkijken. We geloven dat we volgend seizoen opnieuw in de mogelijkheid zullen zijn om jullie allemaal samen te brengen. We willen dan ook gaan voor een nieuwe clubactiviteit waar iedereen elkaar opnieuw kan ontmoeten. 

Het zal jullie niet verwonderen dat deze crisis ook een financiële inpakt heeft op onze club. Onze bar staat normaal in voor een groot inkomen van onze werking, maar deze is al zeer lang gesloten. We slagen er momenteel in om rond te komen dankzij de hulp van onze sponsors die ons ook dit seizoen zijn blijven steunen. Wij zijn hen daar enorm dankbaar voor, want we beseffen dat ook zijzelf getroffen worden. 

Om jullie volgend seizoen samen te brengen, moeten we dus op zoek gaan naar extra inkomsten. Daarom organiseren we opnieuw een wafelverkoop. 

Door de succesvolle wafelverkoop van de voorbije 4 jaren bieden wij jullie terug de kans deze aan te schaffen. De artisanale vanillewafels zijn verpakt in een hersluitbaar emmertje van 700 g en dit voor de prijs van €6.  

Spreek buren, familie en vrienden aan. 

Omdat we alles veilig willen houden, gebeuren alle bestellingen enkel via overschrijving. Gelieve het bedrag te storen op rekeningnummer BE18 0012 7990 2165 met vermelding     wafelverkoop-naamjudoka-aantal emmertjes”. Bestellingen zijn pas definitief na betaling. 

Wafels kunnen besteld worden tot en met zondag 9 mei. 

Afhalen kan in de kantine op zaterdag 29 mei van 9u tot 11u30 en op zondag 30 mei van 9u tot 12u. 

Alvast bedankt en een goeie verkoop gewenst! 

Het Judobestuur 

Comments are closed.