Kleuterjudo

logo kleuterjudoZit uw kind in de 2de of 3de kleuterklas? Beweegt hij/zij graag? Heeft hij/zij zin om nieuwe vriendjes te leren kennen? Is hij/zij klaar voor iets nieuws? Dan zijn jullie welkom bij Judo Ardooie.

Al spelend willen wij u kind laten kennismaken met judo. Via spel en beweging willen we de ontwikkeling van uw kind stimuleren. Hierbij werken we zowel aan individuele groei als aan interactie in groep. Wij prikkelen uw kind om te rollen, te vallen, te lopen, te bewegen, te springen, te draaien, … via allerlei spelletjes en oefeningen, alleen, in groep of met z’n tweeën. Spelenderwijs worden er enkele basisbeginselen van judo aangeleerd. Plezier beleven staat voorop.

Kimberley, Hanne, Tine, Griet en Niels verwachten jullie.

Praktisch

De kleuterjudo is bedoeld voor alle kinderen uit de 2de en de 3de kleuterklas. De lessen vinden telkens op zaterdag van 10u tot 11u plaats. Inschrijven gebeurt tijdens de training. Uw kind heeft recht op 4 gratis lessen.

Na inschrijving dragen alle kinderen een judopak op te mat. Indien u dit wenst, kan dit bij ons aangekocht worden.

Wat zit er in de sportzak van uw kind?
– Judopak
– Gordel
– Witte t-shirt (voor de meisjes)
– Slippers

Er zijn kleedkamers waar uw kind zich kan omkleden. De trainers helpen de judoka’s bij het aandoen van hun judopakje. Na het omkleden mag uw kind zich naar de tatami begeven. Het knopen van de gordel wordt samen met de lesgevers stapsgewijs op de tatami aangeleerd.

Judo Ardooie
Oude Lichterveldsestraat 13 in Ardooie