Judo… iets voor jou?

Judoclub Ardooie is een club waar jong en oud zich thuis kan voelen. Wij staan open voor alle soorten judoka’s. Recreatieve sporters vinden bij ons hun ding. Judoka’s die ervoor kiezen om competitie te doen, ondersteunen we optimaal. Wij kijken dan ook samen met de judoka en zijn of haar ouders hoever ze hierin willen gaan.

Deze manier van werken werpt reeds een tijdje zijn vruchten af. Met een hele groep judoka’s gaan wij geregeld op tornooi en regelmatig halen deze jongeren ook mooie resultaten. Deze kan je op deze website terugvinden. Een dikke proficiat aan alle judoka’s!!

Judo komt uit Japan en wil zeggen “Zachte Weg”. Wij vinden het dan ook belangrijk om judoka’s op een kwalitatieve manier te begeleiden in hun hobby. Daarvoor beschikken wij over heel wat gekwalificeerde trainers.

Omdat veiligheid erg belangrijk is, volgen deze trainers regelmatig een opleiding in levensreddend handelen bij het Rode Kruis Vlaanderen. In onze dojo hebben wij ook een eigen AED-toestel beschikbaar. Daardoor mogen wij ons een Hartveilige club noemen.

Neem gerust verder een kijkje op onze website en neem zeker contact met ons op indien u vragen zou hebben.