Jeugd-3-Daags: Spel Zonder Grenzen

Op zondag 11 juli nam onze club voor de tweede keer deel aan de jeugd-3-daagse. Dit is een evenement van de jeugdraad van Ardooie – Koolskamp. We namen er deel aan het Spel Zonder grenzen. Het werd een namiddag vol spanning en plezier. Op het programma stonden verschillende opdrachten. Zo waren er waterspelen, raadsels, een wedstrijd auto-duwen, een wedstrijd hoe-eet-ik-het-rapst-10-knackworsten tot zelf een sessie jodelen,… Na heel wat zweet en energie behaalden we een eerste plaats. Een dikke pluim voor alle deelnemers, jullie waren fantastisch!

Bij deze willen wij ook de jeugdraad feliciteren met deze organisatie. Wij hebben er met zijn allen enorm van genoten en zien nu al uit naar de volgende editie.

Comments are closed.