Proef nu gratis van judo!

Maak kennis met onze kampioenen van 2019:

Belmin Valk Belgisch Kampioen 2019 U21

Lore Verhegge Belgisch Kampioen 2019 U15

Flore Wulleman Belgisch kampioen 2019 U15

Ray Marinx Belgisch kampioen 2019 U18

Ibrahim Jachichanov Zilver op BK 2019 U18

Quinten Declerck Zilver op BK 2019 U15

Rachel Rammant Brons op BK 2019 U15

Skye Marinx brons op BK 2019 U21

Skye Marinx Brons BK U18+

Judoclub Ardooie kampioen in Tweede afdeling van de Callant Cup en ontving hiervoor de sporttrofee 2018 van de Gemeente Ardooie.

Interclubteam 2018

Proef nu ook gratis van judo!

initiatieformulier_2016

Iedereen kan gratis vier proeflessen volgen. Vanaf het eerste leerjaar zijn dit in september en oktober zelfs 8 gratis lessen. (deze lessen dienen wel aan te sluiten).

Zin om eens te proberen? Kom langs op 1 van onze trainingen. Je kan er ter plaatse het verzekeringsdocument invullen. Als je gemakkelijk wil zijn kan je hier alvast een blanco document downloaden zodat je dit maar af te geven hebt in onze dojo.

 

Judoclub Ardooie is een club waar jong en oud zich thuis kan voelen. Wij staan open voor alle soorten judoka’s. Recreatieve sporters vinden bij ons hun ding. Judoka’s die ervoor kiezen om competitie te doen, ondersteunen we optimaal. Wij kijken dan ook samen met de judoka en zijn of haar ouders hoever ze hierin willen gaan.

Deze manier van werken werpt reeds een tijdje zijn vruchten af. Met een hele groep judoka’s gaan wij geregeld op tornooi en regelmatig halen deze jongeren ook mooie resultaten. Deze kan je op deze website terugvinden. Een dikke proficiat aan alle judoka’s!!

 

Judo komt uit Japan en wil zeggen “Zachte Weg”. Wij vinden het dan ook belangrijk om judoka’s op een kwalitatieve manier te begeleiden in hun hobby. Daarvoor beschikken wij over heel wat gekwalificeerde trainers.Webbanner Hartveilig RK_Medium_Sportclub

Omdat veiligheid erg belangrijk is, volgen deze trainers regelmatig een opleiding in levensreddend handelen bij het Rode Kruis Vlaanderen. In onze dojo hebben wij ook een eigen AED-toestel beschikbaar. Daardoor mogen wij ons een Hartveilige club noemen.

Neem gerust verder een kijkje op onze website en neem zeker contact met ons op indien u vragen zou hebben.